Passie voor jongeren

Kweekje is een kleine en jonge organisatie voor jongeren vanaf 18 jaar. Zij krijgen hier begeleiding in de vorm van begeleid wonen of ambulante begeleiding.

Kweekje is opgericht in 2015 door Roberto Raalte. Hij heeft veel werkervaring als begeleider en coach voor jongeren en werkte langere tijd voor diverse grotere organisaties en als zelfstandig begeleider. Met Kweekje wil hij werken op zijn eigen persoonlijke manier, los van protocollen van grote organisaties.

Jongeren zeggen regelmatig over Roberto: ‘Hij is chill, helemaal zichzelf.’ Roberto is dan ook gemakkelijk in de omgang en heeft een passie en hart voor jongeren en wat hen bezighoudt. Hij ziet veel mogelijkheden in jongvolwassenen.

 

roberto raalte

 

‘Ook jij bent uniek en bijzonder. Graag helpen wij jou je talenten en kwaliteiten te ontwikkelen. Want dat jij die hebt, dat is zeker! Bij Kweekje helpen we je graag verder. Wij doen geen valse beloftes. Wij zijn straight, duidelijk en open. Wij geven jou als jongvolwassene graag een opstap naar een gezond en zelfstandig leven.’ – Roberto

 

 

 

Raad van toezicht

De raad van toezicht heeft tot taak toezicht te houden op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken in de stichting. Hij staat het bestuur met raad ter zijde. Bij de vervulling van hun taak richten de leden van de raad van toezicht zich naar het belang van de stichting.

Ruben Zelissen

Voorzitter sinds 2016

Anna-Kuljanski

Lid sinds 2016

Paul-Murris

Lid sinds 2016